Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

De Mini Zomer Snorfabriek

May 30, 2018

Huh? De Snorfabriek is terug? Ja, maar dan wel in een nieuw jasje! Letterlijk. Uit de loods aan de 2e Daalsedijk zijn we al een paar maanden weg. Maar de Snorfabriek leeft! Want dat zijn wijzelf natuurlijk. Daarom een mini Zomer-Snorfabriek op onze nieuwe locatie, VechtclubXL. Met 3, 9, 17 en 24 juni
leuke workshops.

 

Mini Zomer Snorfabriek

 

Houd 3, 9, 17 en 24 juni vrij in je agenda. Want op die dagen kun je workshops volgen in de mini zomer Snorfabriek. Zo kun je plantenhangers maken, een schilderijtje met een shitty quote erop maken, ukelele (leren) spelen, deo, lipbalm en scrub maken, de papercut techniek onder de knie krijgen, je eigen mini poster drukken samen met je kind, een canvas tas bedrukken met als thema: Veggie en je eigen knuffel maken samen met je kind. Klik op de agenda button voor extra informatie en/of aanmelden. Let op: Vol = vol.

 

 

Locatie

 

De mini zomer Snorfabriek vindt plaats op onze nieuwe locatie VechtclubXL, aan de Europalaan 2b in Utrecht.

 

Voor wie het nu helemaal duizelt, zo zat het (en zit het nog steeds):

Uitgeverij Snor was op zoek naar een nieuwe locatie, stuitte op een lege loods en besloot daar een jaar iets leuks te gaan doen met bevriende fotografen, illustratoren, koks enz.

Dat werd de Snorfabriek; een creatieve broedplaats aan de 2e Daalsedijk in Utrecht, die nu wordt omgebouwd tot parkeergarage. Daar zijn we dus weg, maar met de Mini Zomer Snorfabriek gaan we weer feestjes vieren bij VechtclubXL, 4 weekenden in juni, om precies te zijn.

En dan hebben we nog twee keer jaar (voor- en najaar) het Snorfestival. Dat organiseren we om de nieuwe collectie boeken te lanceren.

 

Zo, en dan horen we vanaf nu nooit meer: De snor … ehm… fabriek… nee…festival…nee uitgeverij eeeh neee …. Snorclub …. eh neee Snorfestival De snor … ehm… fabriek… nee…festival…nee uitgeverij eeeh neee …. Snorclub …. eh neee Snorfestival De snor … ehm… fabriek… nee…festival…nee uitgeverij eeeh neee …. Snorclub …. eh neee Snorfestival De snor … ehm… fabriek… nee…festival…nee uitgeverij eeeh neee …. Snorclub …. eh neee Snorfestival

 

Zien we je bij de mini zomer Snorfabriek?

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2016 UITGEVERIJ SNOR

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Nijverheidsweg 6

3534 AM Utrecht

info@snorfabriek.nl

+31 (0)30 - 30 70 327