Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Snorfestival 2019: Onderwater

May 13, 2019

Je had het vast al ergens gelezen:  Sinds half april zitten we in een nieuwe HQ, volledig in de tropical watermelon-kleuren. Mét een fantastische nieuwe collectie voorjaarsboeken. Dat vraagt natuurlijk weer om een Snorfestival! Op zondag 26 mei van 12 tot 17 uur bij onze buren van de Nijverheid in Utrecht.

 

Dit festival lanceren we: ABC Holland, Friendshipbook for backpackers, Kampvuur, Honden handleiding voor bazen én onze boeken voor jonge ouders in een nieuw jasje! Naast de boeklanceringen kan er als vanouds van alles gedaan, gegeten en gedronken worden. De Easy Aloha’s zijn er weer, Snors markt en onze Parade-held Cor Witjes komt muziek maken. Anki van Zilverblauw geeft fotografieles, Wunderwuf zet je hond op de foto, Kirsten Jassies en Joyce Nafzger geven je tips over insta-profiel, je kunt je portfolio inleveren en Studio 100% kiest na afloop van het festival de mooiste uit. En er is nóg veel meer te doen.

 

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij want voorgaande jaren waren we compleet uitverkocht. Je kunt de tickets pre-orderen voor 2,50 i.p.v 3,- in de webshop.

 

We kijken ernaar uit je te zien!

 

 

26 mei 2019

12.00 tot 17.00 uur

Nijverheidskde 15, Utrecht

 

Klik hier voor de nieuwe boeken

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2016 UITGEVERIJ SNOR

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Nijverheidsweg 6

3534 AM Utrecht

info@snorfabriek.nl

+31 (0)30 - 30 70 327