Ben je op zoek naar een fijne vergaderplek? Wil je een leuke ruimte om je bijeenkomst te laten plaatsvinden? Of zoek je naar een inspirerende plek om je workshops te geven?
Onze Snorkas, de Flowkas en de Kwantumkeet zijn te huur!

Deze huur je al voor €200,- ex BTW per dagdeel! Wil je daar een beamer & projectiescherm bij? Dat kan natuurlijk ook, die huur je erbij voor €100,- per dagdeel.


En wist je dat je ook een superlekkere koffie en smakelijk broodje of iets zoets kunt krijgen in de Snorfabriek? Dus ook als zzp-er kun je hier terecht, gewoon, in onze grote, verwarmde tuinkas waar je kunt genieten van thee van je zelfgeplukte kruiden! Heb je meer zin in een salade? Ook die kun je gewoon plukken in de kas!

In de Snorkas, de Flowkas en in de Kwantumkeet kun je zitten met max. 20 personen. Wil je koffie/ thee tijdens je vergadering of workshop? Voor €4,75 heb je lekkere koffie of (kruiden)thee met heerlijke Snorchocola!

Wij kunnen ook een creatief programma voor je samenstellen met hulp van de Snorfabrikanten, of meedenken over een nieuwe draai aan je teammeeting. Zo gingen al verschillende teams de Soundcontainer in om samen te zingen en leerden mensen in 1 uur tijd de grondbeginselen van het spelen op een Ukelele. 

 

Alle genoemde prijzen zijn ex BTW.

Interesse? Mail dan naar: verhuur@snorfabriek.nl voor meer informatie of een offerte op maat! 

 

© 2016 UITGEVERIJ SNOR

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White TripAdvisor Icon

Nijverheidsweg 6

3534 AM Utrecht

info@snorfabriek.nl

+31 (0)30 - 30 70 327